Doe het zelf

Unieke DHZ-Formule in zelfbouwpakket! 

DS Hout zorgt voor de fabricatie en plaatsing van de volledige houtskeletstructuur met garantie! Aansluitend leveren we er alle nodige materiaal voor de verdere afwerking netjes bij. 

Per 50m² muren, roosteringen, daken,… zorgen we ook voor 2 uur professionele begeleiding op de werf. Hiermee kunnen we u op weg helpen om de verdere afwerking zelf succesvol uit te voeren. Er kan bijvoorbeeld een volledige kamer afgewerkt worden onder begeleiding. Zo krijgt de doe-het-zelver een aanzet voor elke uit te voeren handeling. Of er kan hulp gevraagd worden voor specifieke details of aandachtspunten. 

Doe-het-zelvers die vol goede moed beginnen, maar na een tijdje het niet meer zien zitten om zelf in te staan voor de afwerking laten we niet aan hun lot over: ook hiervoor kan DS Houtskeletbouw instaan, aan vooraf afgesproken eenheidsprijzen zodat een perfecte raming van de kosten mogelijk is.

Andere samenwerkingsmogelijkheden op een rijtje: 

– we leveren het nodige, maar niet verzaagde materiaal + het gedetailleerde bouwplan en de eventuele begeleiding; 

– we leveren het nodige, op maat verzaagde materiaal + het gedetailleerde bouwplan en de eventuele begeleiding; 

– we leveren het bouwpakket in de vorm van prefab wanden, roosteringen,… + het gedetailleerde bouwplan en de eventuele begeleiding (= ideaal voor aannemers!); 

– we plaatsen de houtskeletruwbouw + eventuele levering van het nodige afwerkingsmateriaal en de eventuele begeleiding; 

– we plaatsen de winddichte houtskeletruwbouw (incl. de dakwerken en het buitenschrijnwerk, maar excl. grond- en metselwerk) + eventuele levering van het nodige afwerkingsmateriaal en de eventuele begeleiding; 

– we plaatsen de winddichte houtskeletruwbouw en de afwerkingsmaterialen (al dan niet gedeeltelijk of volledig).  

BESPAAR TOT 50% 

Zaken die u zelf kan:

Isoleren , Luchtdichting, Osb en gipsplaten plaatsen, Leidingspouw plaatsen, ….