Modulair

Na jaren van studie en testen is het eigenlijk zover! Vanaf 2015 brengen we onze modulaire modules op de Belgische markt!

 

Concreet realiseren we uw project volledig in ons atelier. Dit is incl dakwerk, buitenschrijnwerk, technieken, vloer, afwerking, gevelbekleding, …. Dit alles onder de optimale bouwomstandigheden in ons atalier!

Geen vertragingen meer door aannemers die niet komen opdagen, slecht weer, … alles is ons ons atelier 100% onder controle!

Op de werf beperkt het werk zich dus tot het eventuele grondwerk en het aaneen koppelen van de modules. Dit versnelt de bouwtijd aanzienlijk!

 

Indien alles ter plaatse wordt uitgevoerd zijn voor het plaatsen van een bijgebouw ongeveer 2-3maanden nodig. Dit heeft vooral te maken met droogtijden, slecht weer, wachten op aannemers, … .

 

Bij het werken via prefab modules spreken we over dagen ipv maanden!

 

Belangrijk bij deze werkwijze is evenwel dat het ontwerp voorzien is op deze bouwmethode. Met onze eigen studiedienst helpen we u graag verder bij het ontwerp hiervan.

 

Indien gewenst kunnen we u ook helpen bij het aanvragen van de bouwvergunning. Hiervoor werken we samen met enkele architecten die vertrouwd zijn met deze materie en tegen

eerlijke vaste prijzen werken!